Jongerius Intern Transport B.V.

                                                                              Logisch toch !

 

Onze diensten

Het draait bij u om de beste logistiek. Daarom is het voor u belangrijk dat u ervan op aan kunt dat uw machinepark goed blijft functioneren. Dat vertalen wij in bedrijfszekerheid, gebruikersgemak en maatwerk. Die begrippen zijn voor ons net zo voor de hand liggend als serviceverlening. 

Interne logistiek kent voor ons geen geheimen, van steekwagen tot vorkheftruck, van snijtafel tot compleet roestvaststalen inrichting van uw bedrijf. 

 

Verkoop en Service

Voor de Benelux zijn wij importeur van Walsted stapelaars en (electro) pallettrucks. Voor de diverse speciale modellen pallettrucks klik hier

Al onze machines zijn verkrijgbaar in roestvaststaal, gelakt en gegalvaniseerde uitvoering. Naast de standaard uitvoeringen onderscheidt Walsted zich in het produceren van producten op maat. Maakt uw organisatie gebruik van afwijkende pallets of producten dan biedt Walsted hiervoor de oplossing.   

De ervaring heeft ons geleerd dat de continuïteit binnen uw logistieke organisatie voornamelijk gerealiseerd wordt bij goed onderhoud van de machines en dat zit juist in onze service.

Wij verkopen, onderhouden en repareren ook. Reparaties voeren wij voornamelijk uit in uw organisatie zelf, wat veel tijd scheelt. Bij grotere reparaties hebben wij vervangende materialen beschikbaar.